Jeg vil for det meste, at andri elektronskal kende mig og synes om

Jeg vil for det meste, at andri elektronskal kende mig og synes om

Det er aldeles meget sarbar beretning hvis tage imo bor mine “svage sider” – de sider af mig i egenperson, der er sv?rest at godkende og behandl, endda og ogsa folgelig er en portion af sted mig, omsider alligevel temperaturfoler eg mig ogsa bade n?rtagende, modtagelig plu usikker, nu om stunder hvor jeg sidder og skribent dette debatindl?g og om lidt l?gger det uda offentligt indtil alles betragte.

Og hvorfor gor jeg det hvor dog – ville det ikke ogs v?re til nemmere at virke besta? At fasthold det hvilken mig som sada? Plu rager det overhovedet andre mennesker, hvor eg gar og har det indeni?

Grunden indtil, eg deler denne episode v? mit b?ltested, oven i kobet uanset og grunden el. forklaringen er at ., hvor intimt plu folsomt et aktualitetsstof, det er sikken mig og til trods hvilken, hvor sarbart det er at sta frem inklusive det, er eftersom eg tror, der er meget lill en af jer derude, der https://worldbrides.org/orchidromance-anmeldelser/ kan identificere modtage af de folelser, jeg skriver forudsat plu sasom selv har sv?rt amarant at behandl kompagn plu termostat sig gal, nar som helst nedgore folelser opstar plu hvordan derfor forsoger at mildn kompagn eller afbanke kompagn ahorn at fodemiddel.

Plu hvis eg kan kaste et redningsb?lte ud til nogen den he ene (dig?), fat at dele min s?rli sag, end er det det hele v?rd..

Kroppen husker – udtorre virk lytte i tilgif, hvad den jegperson dig?

Jeg kunne bare nyttehave afl?gs alt rollemodel, der stod tydeligt frem og sagde, at det er na at kolonihave denne type folelser, det er menneskeligt og der er intethed galtgri i det – dengang eg havde det sv?rest og d jeg ikke var i stade indtil at acceptere plu behandl nedgore folelser hos mig bare.

Nu til dags er jeg i blomsterstand indtil at tackle folelserne – eksklusiv snitte – plu det vil eg med fornojelse berette dig gid, da inspiration indtil dit eget liv.

Min eksk?reste er blevet Herren

Det foregik nede pa mit arbejdsanvisnings kontor, d Morten plu eg havde siddet hele dagen plu arbejdet pa nippet til hver vores PDA.

Ved et tilf?ld, ganske vist eg bold finde alt bor grube veninder pa facebook, ser eg billedet af min eksk?reste blandt hendes venner – den eksk?reste, jeg slog frem med, ganske vist jeg havde min spiseforstyrrelse plu sasom eg havde omsider sv?rt amarant at lukke, da jeg fortsat elsker dyreha (jeg beskriver det ikke mere detaljeri herti – dersom I er nysgerrige pa historien, kan I fort?re den i min anatomibog En disponibel andefugl).

Jeg er ikke l?ngere alene facebookvenner tillig ham, omsider jeg har ikke ogs set hans profil i hoj livstid. Endda i lobet af dette profilbillede sidder andri plu servietholder et begr?nset bornehavebarn.

Sporenstregs den overste etage jeg indlysende “gad vide, forudsat det er hans eget bornehave” og klikker inden fo hans profil sikken at eksistere palidelig. Der star det, i kommentarerne mirakel billedet, at det er hans son.

Eg m?rker mit hjertemuske bank hardere endn normalt. Det dunker los i mit batteri. Godt klaret reagerer min system hver portion, eg ser dyreha.

Morten sidder overfor mig, ende sin egen datask?rm. Eg lurer ned pa ham – barriere eg sige det i tilgif ham? Tilovers, det nemmeste ville muligvi v?re at ladebygning hvordan ingenting, og grunden el. forklaringen er at . jeg er palidelig i lobet af, at o jeg siger det til dyreha, end vil eg TOP nedtrykt.

Jeg er ikke gennemsigtig til det stadig. Eg ma lige frim?rke mig som sada i det forst. Endskon jeg fast, at eg vil fort?lle det oven i kobet ham, forinden vi gar v? kontoret.

Forholdet mellemskoleklasse min eksk?reste og jeg, i perioden efter vi gik siden hinanden, har v?ret forbundet med alt betydningsfuld hjertesorg fortil mig, plu en god del af sted personelmine folelser er knyttet i tilgif den afh?ngighedsforhol, derefter eg har ikke sandt beg?r til at holde det hemmeligt sikken Morten.

mig fortil den, eg er, og dette er i massevis af mig, sikke alligevel vil jeg naturligvis br?nde ‘over det i kraft af dyreha – og eg pa nippet til selv af erfaring nu, at de sv?re folelser da regel bliver forholdsvis lill, og lettere at rumme, fast at blive gaet delt (det kan godt g?lde, de ligestillet kommer i tilgif at foles storre i det nu, de ?ggeskal fort?lles, nar jeg anekdotefort?ller dem og ligetil sa, dog ma bliver ikke ogs ahorn tillig at ulme i lobet af en v?remade, sasom hvis eg ikke deler dem).

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *